Find- og del din praksis med andre lærere og pædagoger
Log ind
Der vises kun idéer fra Niklas Albech. Resultatet er vist herunder. Du kan nu indsnævre dine valg ved at bruge menupunkterne ovenfor.
Vend tilbage til visning af idéer fra alle brugere
Beskriv grundigt - titlen er også søgeord!
Dansk, iPad, Musik Beskriv grundigt - titlen er også søgeord! Beskriv din aktivitet/forløb i forholdsvis korte og enkle træk. Primært skal "postet" inspirere og ikke begrænse. Ønsker du at gå mere i dybden med pædag...
Beskriv din aktivitet/forløb i forholdsvis korte og enkle træk. Primært skal "postet" inspirere og ikke begrænse. Ønsker du at gå mere i dybden med pædagogik/didaktik, kan du vedhæfte PDF nederst. I fagområde og målgruppe kan du vælge så mange du vil. En idrætsaktivitet kan f.eks. også være "leg & bevægelse", og henvende sig til både klassetrin, fritid og børnehave. Kun fantasien sætter grænser. (NB: Læs vedhæftet PDF)
author photo
Find Spiration Læst 457 gange
Smadrespil
Dansk "Smadrespil" Værktøjet her har jeg mest brugt til evaluering/opsamling. Eleverne trækker på skift et spørgsmålskort. Foran dem på bordet ligger en masse svarkort. Den...
Værktøjet her har jeg mest brugt til evaluering/opsamling. Eleverne trækker på skift et spørgsmålskort. Foran dem på bordet ligger en masse svarkort. Den elev, der først rammer svarkortet efter spørgsmålet er læst op, vinder svarkortet. Den elev, der til sidst har indsamlet flest svarkort, når der ikke er flere kort i bunken, vinder.
author photo
Niklas Albech Læst 415 gange