Find- og del din praksis med andre lærere og pædagoger
Log ind
Der vises kun idéer fra Peter Green. Resultatet er vist herunder. Du kan nu indsnævre dine valg ved at bruge menupunkterne ovenfor.
Vend tilbage til visning af idéer fra alle brugere
Beskriv grundigt - titlen er også søgeord!
Dansk, iPad, Musik Beskriv grundigt - titlen er også søgeord! Beskriv din aktivitet/forløb i forholdsvis korte og enkle træk. Primært skal "postet" inspirere og ikke begrænse. Ønsker du at gå mere i dybden med pædag...
Beskriv din aktivitet/forløb i forholdsvis korte og enkle træk. Primært skal "postet" inspirere og ikke begrænse. Ønsker du at gå mere i dybden med pædagogik/didaktik, kan du vedhæfte PDF nederst. I fagområde og målgruppe kan du vælge så mange du vil. En idrætsaktivitet kan f.eks. også være "leg & bevægelse", og henvende sig til både klassetrin, fritid og børnehave. Kun fantasien sætter grænser. (NB: Læs vedhæftet PDF)
author photo
Find Spiration Læst 457 gange
Social træning som UUV
UUV Social træning som UUV Vi har på Skægkærskolen valgt at implementere flere dele af de daglige fritidspædagogiske elementer med IND i decideret undervisning. SFO tiden er blevet k...
Vi har på Skægkærskolen valgt at implementere flere dele af de daglige fritidspædagogiske elementer med IND i decideret undervisning. SFO tiden er blevet kortet væsentligt ned efter sommer, og derfor har vi valgt at tænke noget af indholdet med ind i skoleskemaet for at have noget at arbejde videre med i den korte tid der er efter skole. Der er ydermere konstrueret sociale læringsmål til børnenes læringsplaner, for på den måde at konkretisere hvad vi forventer de lærer før 4. klasse. På sigt fortsætter vi arbejdet skoletiden ud. Hver pædagog fra fritidsdelen har været på kursus i TrinFor Trin og Konstruktiv Konflikthåndtering - og underviser hver en UUV lektion om ugen i alle klasser i indskolingen. Tanken er at vi kan bruge læringen som redskab i resterende UV-del og fritidsdel i fællesskab. Fælles regler, fælles opsamling og forventninger. På den måde ved medarbejderne at alle børn ved det samme, og kan derfor kan vi bedre være tydelige i vore forventninger til børnene.
author photo
Peter Green Læst 1361 gange