Find- og del din praksis med andre lærere og pædagoger
Log ind
Der vises kun idéer fra Martin Andersen. Resultatet er vist herunder. Du kan nu indsnævre dine valg ved at bruge menupunkterne ovenfor.
Vend tilbage til visning af idéer fra alle brugere
Beskriv grundigt - titlen er også søgeord!
Dansk, iPad, Musik Beskriv grundigt - titlen er også søgeord! Beskriv din aktivitet/forløb i forholdsvis korte og enkle træk. Primært skal "postet" inspirere og ikke begrænse. Ønsker du at gå mere i dybden med pædag...
Beskriv din aktivitet/forløb i forholdsvis korte og enkle træk. Primært skal "postet" inspirere og ikke begrænse. Ønsker du at gå mere i dybden med pædagogik/didaktik, kan du vedhæfte PDF nederst. I fagområde og målgruppe kan du vælge så mange du vil. En idrætsaktivitet kan f.eks. også være "leg & bevægelse", og henvende sig til både klassetrin, fritid og børnehave. Kun fantasien sætter grænser. (NB: Læs vedhæftet PDF)
author photo
Find Spiration Læst 457 gange
Musikvideoens begyndelse
Dansk, Musik Musikvideoens begyndelse En lille teaser til et forløb om musikvideoer.
En lille teaser til et forløb om musikvideoer.
author photo
Martin Andersen Læst 217 gange
Reklame (trykt)
Dansk Reklame (trykt) Produktionsopgave til en trykt reklame. Kan evt. bruges som afslutning på emnet. Oplagt at hænge reklamerne op i klassen efterfølgende.
Produktionsopgave til en trykt reklame. Kan evt. bruges som afslutning på emnet. Oplagt at hænge reklamerne op i klassen efterfølgende.
author photo
Martin Andersen Læst 807 gange
Høvdingebold
Idræt, Leg & Bevægelse Høvdingebold Regler til det klassiske boldspil.
Regler til det klassiske boldspil.
author photo
Martin Andersen Læst 260 gange
Gyserhistorie
Dansk Gyserhistorie Kan bruges som en afslutning på et forløb om gyser-genren. I forløbet skal eleverne lave et gyserleksikon, hvor de skriver idéer og tanker, stikord og ny vi...
Kan bruges som en afslutning på et forløb om gyser-genren. I forløbet skal eleverne lave et gyserleksikon, hvor de skriver idéer og tanker, stikord og ny viden om grenren, som de kan bruge under skriveprocessen. De kan også lave tegninger og skitser i gyserleksikonet, som senere kan indsættes i deres gyserhistorie.
author photo
Martin Andersen Læst 362 gange
Stilemner
Dansk Stilemner Blandede idéer til stil-skrivning.
Blandede idéer til stil-skrivning.
author photo
Martin Andersen Læst 1424 gange